چاپ پارچه

معرفی کامل فرآیند چاپ روی پارچه

پارچه ها امروزه به لطف پیشرفت صنعت و تکنولوژی، از حالت های ساده و بی روح خارج شده اند. گرچه در گذشته نیز پارچه های طرح دار استفاده می شدند اما فرآیند چاپ روی پارچه ی امروزی این امکان را فراهم کرده تا انواع طرح های دلخواه و متنوع روی پارچه ها نقش ببندند. این فرآیند عموما به صورت دیجیتال و با ماشین آلات مخصوص انجام می شود. انتخاپ شیوه ی چاپ با توجه به فراوانی جنس پارچه ها شاید مهم ترین نکته ای باشد که در کیفیت نهایی و ماندگاری محصول تاثیر دارد. شاد و نمونه با دارا بودن پیشرفته ترین ماشین آلات و نیروهای متخصص همواره در این زمینه پیشرو بوده است. در ادامه، چاپ در صنعت پارچه و نساجی را با معرفی روش های آن بررسی خواهیم کرد.

دستگاه چاپ روی پارچه

برای شروع فرآیند چاپ، پس از طراحی طرح مورد نظر، پارچه ها می بایست از دستگاه چاپ پارچه عبور کنند. این دستگاه شبیه یک پرینتر عمل می کند. ماده اولیه یا همان رنگ های مورد نظر وارد دستگاه شده و نقوش روی پارچه نقش می بندند.
پارچه های کتان، جین، توری، پشم، نایلون، ابریشم و… امکان وارد شدن به این فرآیند را دارند و می توان نتیجه گرفت این صنعت طیف گسترده ای از پارچه ها را پوشش می دهد.
در این دستگاه ها همچنین از جوهر های گوناگونی مانند جوهر ری اکتیو، جوهر دیسپرز، جوهر اسید، جوهر پیگمنت، جوهر سابلیمیشن و… برای چاپ پارچه بهره گیری می شود.
دستگاه های چاپ پارچه بر اساس نوع کاربرد در سایز ها و کاربری های گوناگونی تولید می شوند. برخی از کاربرد های این دستگاه ها عبارت اند از:
1. روی کاپشن
2. رو مبلی
3. کفش پارچه ای
4. روی پرده
5. روی پارچه کوسن
6. پادری
7. روسری
8. روی شال
9. روی کفش
10. روی مانتو
11. لباس کودکان
با توجه به نیاز بازار و میزان تولید، دستگاه چاپ تی شرت از اقبال بالایی در بازار برخوردار است. در روش های جدید این عمل به صورت پرس حرارتی و بدون استفاده از جوهر صورت می پذیرد.

گروه تولیدی شاد و نمونه بابهره گیری از مدرنترین و پیشرفته ترین ماشین آلات چاپ اقدام به چاپ بهترین و با کیفیت ترین طرحها بر پارچه های استرچ و گردبافت می کند.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *